Encontros Internacionais de Compradores,   reunións a medida para abrir mercado dentro e fóra de España

Se o B2B é un dos mellores instrumentos de venda, en Salimat Abanca serao aínda máis. Os seus encontros de negocio seguirán reforzándose en 2018 para asegurar os mellores resultados:

  • Reunirán a unha ampla selección de compradores nacionais e internacionais de primeiro nivel, na que tamén estarán as cadeas de distribución alimentaria.
  • As preferencias dos expositores marcarán as súas axendas, baseándose no interese mutuo con importadores e distribuidores para sacar o máximo rendemento.
  • A presenza expositiva no salón chega para participar nestes Encontros, o que abaratará e facilitará o contacto coa distribución, especialmente para pemes.

 Documentación:   

 PROGRAMA DE ACTIVIDADES:   


JUEVES 6 DE JUNIO DE 2019

10.00-20.00 H ACTIVIDADES PARA NIÑOS ORGANIZADAS POR GADIS (pabellón 1 - stand Gadis)

▫ Hinchable para niños pequeños
▫ Talleres de artes plásticas
▫ Zona de baile

ACTIVIDADES PARA NIÑOS ORGANIZADAS POR DELEITE: “PISCINA DE BOLAS
DELEITE” (pabellón 1 - stand Deleite)

10.00-11.30 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 – stand Carrefour)

▫ Desayunos, dulces y lácteos varios
▫ Repostería Exclusivas Barreiro
▫ Tartas Luisiadas
▫ Chocolatada
▫ Fruta cortada

10.00-14.00 H ENCUENTROS DE NEGOCIO SALIMAT ABANCA (pabellón 1)

10.30-13.30 H ACTIVIDADES PARA NIÑOS ORGANIZADAS POR GADIS: TALLERES DE RADIO (pabellón 1 - stand Gadis)

10.00-15.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS DE EL CORTE INGLÉS (pabellón 1 - stand El Corte Inglés)

▫ Repostería artesana Castanae
▫ Productos Coren
▫ Conservas Friscos
▫ Galletas Maruxas de Nata

10.30-11.30 H ACTIVIDADES PARA NIÑOS ORGANIZADAS POR HOXE S. COOP. GALEGA: “¿QUÉ ES UN QUESO?” (pabellón 1 - stand Hoxe S. Coop. Galega)

10.30-13.30 H ACTIVIDADES PARA NIÑOS ORGANIZADAS POR GADIS: TALLERES DE RADIO (pabellón 1 - stand Gadis)

11.30-12.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Conservas, ffss y aperitivos
▫ Empanada Lamastelle

12.00-13.00 H CATA DE QUESOS ORGANIZADA POR HOXE S. COOP. GALEGA (pabellón 1 - stand Hoxe S. Coop. Galega)

DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS SALIMAT ORGANIZADA POR EL CONSEJO REGULADOR DE LA DENOMINACIÓN DE ORIGEN BAENA (pabellón 1 - sala Showcooking Bar)


12.00-14.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Conservas, ffss y aperitivos
▫ Empanada Lamastelle
▫ Show Corte de Jamón Torre de Núñez
▫ Degustación Industrias Rivero
▫ Show clg y degustación
▫ Quesos Consorcio

12.30-13.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Show pollos Coren


13.30-14.30 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Vinos HGA: Regina Viarum y Altos de Torona

13.00 H TAPIRAZAS (pabellón 1)
RESTAURANTE DE TAPAS CON PRODUCTOS DE LAS RAZAS AUTÓCTONAS GALLEGAS EN PELIGRO DE EXTINCIÓN: CACHENA, CALDELÁ, LIMIÁ, FRIEIRESA, VIANESA, CABRA GALEGA, OVELLA GALEGA Y GALIÑA DE MOS. Elaboración de menús a cargo del cocinero Antonio Díaz Calvo, Restaurante Andarubel-Fragas do Eume.

13.30 H INAUGURACIÓN 42 FERIA INTERNACIONAL ABANCA SEMANA VERDE DE GALICIA (pabellón 1)

13.30-14.00 H CATA MARIDAJE DE QUESOS HOXE CON SIDRA ECOLÓGICA DE A ESTRADA: SIDRA CAMINO, SIDRA PEROJA Y SIDRA RIVELA (pabellón 1 - stand Hoxe S. Coop. Galega)

14.00-15.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS SALIMAT ORGANIZADA POR ACEITES MALAGÓN LOZANO (pabellón 1 - sala Showcooking Bar)

14.00-16.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Conservas, ffss y aperitivos
▫ Empanada Lamastelle
▫ Gambón - mejillón

15.00-20.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS DE EL CORTE INGLÉS (pabellón 1 - stand El Corte Inglés)

▫ Aguardientes Galegos do Miño Augadomiño
▫ Vinos Martín Códax
▫ Patatas fritas A Casa da Vella
▫ Galletas Mariñeiras

15.45-16.30 H FIRMA CONVENIO VEGALSA - AGACA (pabellón 1 - stand Vegalsa Eroski)

16.00-16.30 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Desayunos, dulces y lácteos varios
▫ Tartas Luisiadas
▫ Fruta cortada
▫ Conservas, ffss y aperitivos
▫ Habelas Hailas cremas y licores

16.00-19.00 H ENCUENTROS DE NEGOCIO SALIMAT ABANCA (pabellón 1)

16.30-17.30 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Desayunos, dulces y lácteos varios
▫ Tartas Luisiadas
▫ Fruta cortada
▫ Conservas, ffss y aperitivos
▫ Empanada Lamastelle

DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS SALIMAT ORGANIZADA POR HABELAS HAILAS (pabellón 1 - sala Showcooking Bar)


17.00-18.00 H CATA DE QUESOS ORGANIZADA POR HOXE S. COOP. GALEGA (pabellón 1 - stand Hoxe S. Coop. Galega)

17.30-18.30 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Desayunos, dulces y lácteos varios
▫ Conservas, ffss y aperitivos
▫ Empanada Lamastelle
▫ Show corte de jamón Torre Núñez
▫ Show clg y degustación
▫ Show carne selecta Coren
▫ Degustación Ind. Rivero
▫ Quesos Consorcio
▫ Larsa

17.30-19.30 H DEGUSTACIÓN DE JAMÓN TORRE DE NUÑEZ, ORGANIZADA POR VEGALSA - EROSKI (pabellón 1 - stand Vegalsa Eroski)

18.30-20.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Conservas, ffss y aperitivos
▫ Empanada Lamastelle
▫ Show corte de jamón Torre Núñez
▫ Show clg y degustación
▫ Degustación Ind. Rivero
▫ Quesos Consorcio
▫ Larsa

18.30-19.30 H SHOWCOOKING SALIMAT ORGANIZADO POR LA ASOCIACIÓN DE COCINEROS DA MARIÑA, A CARGO DE LOS COCINEROS BRUNO PENA, A HORA DA PAULA Y TABERNA GALIANA DE MONDOÑEDO Y SUSO VILARINO, O ASADOR DEL ALBA DE BARREIROS (pabellón 1 - sala Showcooking Bar)

18.30-19.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Coctelería Pazo Valdomiño

19.00-20.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Tortilla, chorizo y pimientos de Padrón

19.30-20.00 H CATA MARIDAJE DE QUESOS HOXE CON SIDRA ECOLÓGICA DE A ESTRADA: SIDRA CAMINO, SIDRA PEROJA Y SIDRA RIVELA (pabellón 1 - stand Hoxe S. Coop. Galega)

 

VIERNES 7 DE JUNIO DE 2019

10.00-20.00 H ACTIVIDADES PARA NIÑOS ORGANIZADAS POR GADIS (pabellón 1 - stand Gadis)

▫ Hinchable para niños pequeños
▫ Talleres de artes plásticas
▫ Zona de baile

ACTIVIDADES PARA NIÑOS ORGANIZADAS POR DELEITE: “PISCINA DE BOLAS
DELEITE” (pabellón 1 - stand Deleite)

10.00-11.30 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Desayunos, dulces y lácteos varios
▫ Tartas Luisiadas
▫ Chocolatada
▫ Fruta cortada

10.00-14.00 H ENCUENTROS DE NEGOCIO SALIMAT ABANCA (pabellón 1)

10.00-13.00 H TALLERES DE ANIMACIÓN PARA NIÑOS, ORGANIZADOS POR VEGALSA EROSKI (pabellón 1 - stand Vegalsa Eroski)

▫ Globoflexia
▫ Visita de la Patrulla Canina, Minions, Bob Esponja, Piolín y Silvestre

10.30-11.30 H ACTIVIDADES PARA NIÑOS ORGANIZADAS POR HOXE S. COOP. GALEGA: “¿QUÉ ES UN QUESO?” (pabellón 1 - stand Hoxe S. Coop. Galega)

10.30-13.30 H ACTIVIDADES PARA NIÑOS ORGANIZADAS POR GADIS: TALLERES DE RADIO (pabellón 1 - stand Gadis)

11.00-12.00 H CATA DE ACEITE DE LA DENOMINACIÓN DE ORIGEN BAENA DIRIGIDA A ESCOLARES (sala Mirador 1- primera planta pabellón 1)

DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS SALIMAT ORGANIZADA POR ACEITES SUPREMO (pabellón 1 - sala Showcooking Bar)

11.00-11.30 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Pescanova
▫ Panadería Dacunha

11.30-12.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Conservas, ffss y aperitivos
▫ Empanada Lamastelle
▫ Pescanova
▫ Show clg y degustación

12.00-14.00 H PRESENTACIÓN Y DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS EXTREMEÑOS DE LA “RUTA DEL QUESO DE EXTREMADURA” Y LA “RUTA DEL VINO RIBERA DEL GUADIANA” (pabellón 2 - stand Dirección General de Turismo de la Junta de Extremadura)

DEGUTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Conservas, ffss y aperitivos
▫ Empanada Lamastelle
▫ Pescanova
▫ Show corte de jamón Selecta
▫ Show bio Coren
▫ Show clg y degustación
▫ Show Ind. Rivero

12.30 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS EN EL STAND DE ECONOMÍA SOCIAL DE GALICIA (pabellón 1 - stand Economía Social de Galicia)

▫ Vinos D.O. Rías Baixas Bodegas Eidosela, S. Coop. Galega
▫ Queso y requesón Productores del Campo de Capela, S. Coop. Galega
▫ Habas de Lourenzá Terras da Mariña, S. Coop. Galega
▫ Helados Coop. Agraria Provincial, S. Coop. Galega (Bico de Xeado)
▫ Repostería Cee Panificadora Mencer S.L.

13.00 H TAPIRAZAS (pabellón 1)
RESTAURANTE DE TAPAS CON PRODUCTOS DE LAS RAZAS AUTÓCTONAS GALLEGAS EN PELIGRO DE EXTINCIÓN: CACHENA, CALDELÁ, LIMIÁ, FRIEIRESA, VIANESA, CABRA GALEGA, OVELLA GALEGA Y GALIÑA DE MOS. Elaboración de menús a cargo del cocinero Antonio Díaz Calvo, Restaurante Andarubel-Fragas do Eume.

13.00-14.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS SALIMAT ORGANIZADA POR ACEITES ABRIL (pabellón 1 - sala Showcooking Bar)

13.00-13.30 H DEGUTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Viña Costeira

13.30-14.30 H CATAS Y DEGUSTACIONES DE PRODUCTOS DEL MAR DE GALICIA - CONSELLERÍA DO MAR (pabellón 1 - stand Consellería do Mar. Xunta de Galicia)

PESCADERÍAS: “DE PROXIMIDADE E CON SELO PROPIO”

▫ Vinos DO Monterrei

Cocinero: Miguel González, Hotel Rústico San Jaime (Pereiro de Aguiar, Ourense)

DEGUSTACIÓN “FESTA DA PANCETA” ORGANIZADA POR EL CONCELLO DE SILLEDA (pabellón 2 - área de degustaciones)

DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Show Quesos Bama

14.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS EN EL STAND DE ECONOMÍA SOCIAL DE GALICIA (pabellón 1 - stand Economía Social de Galicia)
▫ Vinos D.O. Valdeorras Bodega Cooperativa Jesús Nazareno, S. Coop. Galega
▫ Anchoas Eil Conservas Anaco, S.L.
▫ Queso y requesón Cobideza, S. Coop. Galega (Dona Cobiña)
▫ Cremas, purés y untables Cee Freshcut, S.L. (Galifresh)
▫ Requesón y miel Condado Paradanta, S. Coop. Galega
▫ Bica de castañas Amarelante, S. Coop. Galega

14.00-16.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Conservas, ffss y aperitivos
▫ Empanada Lamastelle
▫ Gambón - mejillón

15.00-16.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS SALIMAT ORGANIZADA POR PRODUCTOS BULERI (pabellón 1 - sala Showcooking Bar)

15.00-20.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS DE EL CORTE INGLÉS (pabellón 1 - stand El Corte Inglés)

▫ Aguardientes Galegos do Miño Augadomiño
▫ Vinos Martín Códax
▫ Patatas fritas A Casa da Vella
▫ Galletas Mariñeiras

16.00-16.30 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Desayunos, dulces y lácteos varios
▫ Tartas Luisiadas
▫ Fruta cortada
▫ Conservas, ffss y aperitivos
▫ Empanada Lamastelle
▫ Habelas Hailas cremas y licores

16.00-19.30 H DEGUSTACIÓN DE JAMÓN COREN, ORGANIZADA POR VEGALSA - EROSKI (pabellón 1 - stand Vegalsa Eroski)

16.00-19.00 H ENCUENTROS DE NEGOCIO SALIMAT ABANCA (pabellón 1)

16.30-17.30 H CATAS Y DEGUSTACIONES DE PRODUCTOS DEL MAR DE GALICIA - CONSELLERÍA DO MAR (pabellón 1 - stand Consellería do Mar. Xunta de Galicia)

PESCADA DO PINCHO: “A CALIDADE CAPTÚRASE CON ANZOL”, colabora la Organización de Productores Pesqueros de Lugo.

▫ Vinos DO Valdeorras

Cocinero: José Manuel Mallón, Remollo Espazo Gastronómico (Ames, A Coruña)

DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Desayunos, dulces y lácteos varios
▫ Tartas Luisiadas
▫ Fruta cortada
▫ Conservas, ffss y aperitivos
▫ Empanada Lamastelle
▫ Pescanova

17.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS EN EL STAND DE ECONOMÍA SOCIAL DE GALICIA (pabellón 1 - stand Economía Social de Galicia)
▫ Sidras y zumos Cee Andaina Prosaude Mental Emprego S.L.
▫ Anchoas Eil Conservas Anaco S.L.
▫ Queso y requesón Cobideza, S. Coop. Galega (Dona Cobiña)
▫ Cremas, purés y untables Cee Freshcut S.L. (Galifresh)
▫ Requesón y miel Condado de Paradanta, S. Coop. Galega
▫ Bica de castañas Amarelante, S. Coop. Galega

17.00-18.00 H CATA DE QUESOS ORGANIZADA POR HOXE S. COOP. GALEGA (pabellón 1 – stand Hoxe S. Coop. Galega)

DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS SALIMAT ORGANIZADA POR OLEOSETÍN (pabellón 1 - sala Showcooking Bar)

17.30-18.30 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Desayunos, dulces y lácteos varios
▫ Tartas Luisiadas
▫ Conservas, ffss y aperitivos
▫ Empanada Lamastelle
▫ Pescanova
▫ Show corte de jamón Selecta
▫ Show bio Coren
▫ Show clg y degustación
▫ Show Ind. Rivero
▫ Larsa

17.30-18.00 H PRESENTACIÓN “CACHENAS DE PANTÓN”. DEGUSTACIÓN DE “CACHENA GUISADA” (pabellón 1 - TapiRazas)

18.00-18.30 H PRESENTACIÓN “JAMONES GONZÁLEZ”. DEGUSTACIÓN DE “PRESA DE PORCO CELTA GONZÁLEZ ECO A LA ANTIGUA”, A CARGO DE PABLO PARDO Y JAMONES GONZÁLEZ (pabellón 1 - TapiRazas)

DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Show Quesos Bama

18.30-20.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Conservas, ffss y aperitivos
▫ Empanada Lamastelle
▫ Pescanova
▫ Show corte de jamón Selecta
▫ Show bio Coren
▫ Show clg y degustación
▫ Show Ind. Rivero

18.30-19.30 H SHOWCOOKING SALIMAT A CARGO DEL COCINERO DEL GRUPO NOVE YAYO DAPORTA, RESTAURANTE YAYO DAPORTA DE CAMBADOS (pabellón 1 - sala Showcooking Bar)

18.30-19.00 H PRESENTACIÓN “O AGRO”. DEGUSTACIÓN DE “MINIHAMBURGUESAS 100% RAZA AUTÓCTONA CALDELÁ” (pabellón 1 - TapiRazas)

DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Larsa

19.00-19.30 H PRESENTACIÓN “A GRANXA DE LOLA”. DEGUSTACIÓN “EL SABOR DE LA LIBERTAD”, A CARGO DEL CHEF ALEX, DEL RESTAURANTE MUIÑADA DE BAROSA (pabellón 1 - TapiRazas)

19.00-20.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Tortilla, chorizo y pimientos de Padrón

19.30-20.00 H PRESENTACIÓN “EMBUTIDOS HERMELINO”. DEGUSTACIÓN DE “CABEZA DE PORCO CELTA RELLENA DE VERDURAS DE LA HUERTA DE MONDOÑEDO”, A CARGO DEL COCINERO BRUNO PENA (pabellón 1 - TapiRazas)

CATA MARIDAJE DE QUESOS HOXE CON SIDRA ECOLÓGICA DE A ESTRADA: SIDRA CAMINO, SIDRA PEROJA Y SIDRA RIVELA (pabellón 1 - stand Hoxe S. Coop. Galega)

 

SÁBADO 8 DE JUNIO DE 2019

10.00-21.00 H V ENCUENTRO DE GASTROBLOGGERS SALIMAT ABANCA (pabellón 1)

ACTIVIDADES PARA NIÑOS ORGANIZADAS POR GADIS (pabellón 1 - stand Gadis)
▫ Hinchable para niños pequeños
▫ Talleres de artes plásticas
▫ Zona de baile

ACTIVIDADES PARA NIÑOS ORGANIZADAS POR DELEITE: “PISCINA DE BOLAS
DELEITE” (pabellón 1 - stand Deleite)


CARAVANA “ACT FOR FOOD” DE CARREFOUR (paseo central)

La caravana “Act For Food” es un proyecto educativo cuyo objetivo es enseñar hábitos saludables de alimentación especialmente a los jóvenes y las familias.

Se trata de un espacio expositivo itinerante donde interactuar a través de actividades lúdicas y participativas con un aula de cocina perfectamente equipada para que cocinar sea divertido, valorando en cada elaboración las características de los productos, su origen y su modo de producción.

El robot NAO dará la bienvenida a las personas que accedan a la caravana con consejos sobre alimentación saludable. Entre otras actividades destacan:

 Gafas de realidad virtual para dirigir una granja

 Juego para separar correctamente los residuos que se generan

 “Conecta cuatro” gigante ambientado en un huerto escolar, donde se pondrán a prueba los conocimientos sobre alimentación adquiridos

 Juego de Reciclaje que demostrará que cuidar el medio ambiente también puede ser divertido

El programa se completa con talleres relacionados con hábitos de vida saludables.

10.00-15.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS DE EL CORTE INGLÉS (pabellón 1 - stand El Corte Inglés)

▫ Repostería artesana Castanae
▫ Productos Coren
▫ Conservas Friscos
▫ Galletas Maruxas de Nata

10.30-11.30 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Desayunos, dulces y lácteos varios
▫ Repostería Exclusivas Barreiro
▫ Chocolatada
▫ Fruta cortada

11.00-12.00 H ACTIVIDADES PARA NIÑOS ORGANIZADAS POR GADIS: TALLER DE RADIO (pabellón 1 - stand Gadis)

11.30-13.00 H SHOWCOOKING GALICIA CALIDADE, ORGANIZADO POR VEGALSA EROSKI (pabellón 1 - stand Vegalsa Eroski)

12.00-14.00 H DEGUSTACIÓN DE POLLO PAZO DE PÍAS, ORGANIZADA POR VEGALSA EROSKI (pabellón 1 - stand Vegalsa Eroski)

11.30-14.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Conservas, ffss y aperitivos
▫ Degustación MMPP Bio
▫ Empanada
▫ Pescanova
▫ Show corte jamón Torre Núñez
▫ Showcooking Ind. Rivero
▫ Show clg y degustación

12.00-14.00 H DEGUSTACIÓN DE POLLO PAZO DE PÍAS, ORGANIZADA POR VEGALSA EROSKI (pabellón 1 - stand Vegalsa Eroski)

12.00-13.00 H SHOWCOOKING SALIMAT A CARGO DEL COCINERO DEL GRUPO NOVE JAVIER R. PONTE “TAKY”, CATERING BOKETÉ DE A CORUÑA (pabellón 1 - sala Showcooking Bar)

CATAS Y DEGUSTACIONES DE PRODUCTOS DEL MAR DE GALICIA - CONSELLERÍA DO MAR (pabellón 1 - stand Consellería do Mar. Xunta de Galicia)

MEXILLÓN DE GALICIA: “NAMÓRATE DUN GALEGO”, colabora el C.R.D.O.P. Mexillón de Galicia

▫ Vinos DO Ribeira Sacra

Cocinera: Ana Portals, Solleiros Espacio Gastronómico (Santiago de Compostela, A Coruña)

CATA DE QUESOS ORGANIZADA POR HOXE S. COOP. GALEGA (pabellón 1 - stand Hoxe S. Coop. Galega)

 

12.30-13.00 H ACTIVIDADES PARA NIÑOS ORGANIZADAS POR GADIS: TALLER DE RADIO (pabellón 1 - stand Gadis)

12.30 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS EN EL STAND DE ECONOMÍA SOCIAL DE GALICIA (pabellón 1 - stand Economía Social de Galicia)
▫ Vinos D.O. Valdeorras Bodega Cooperativa Jesús Nazareno, S. Coop. Galega
▫ Anchoas Eil Conservas Anaco S.L.
▫ Queso y requesón Cobideza, S. Coop. Galega (Dona Cobiña)
▫ Cremas, purés y untables Cee Freshcut S.L. (Galifresh)
▫ Requesón y miel Condado Paradanta, S. Coop. Galega
▫ Bica de castañas Amarelante, S. Coop. Galega

13.00 H TAPIRAZAS (pabellón 1)
RESTAURANTE DE TAPAS CON PRODUCTOS DE LAS RAZAS AUTÓCTONAS GALLEGAS EN PELIGRO DE EXTINCIÓN: CACHENA, CALDELÁ, LIMIÁ, FRIEIRESA, VIANESA, CABRA GALEGA, OVELLA GALEGA Y GALIÑA DE MOS. Elaboración de menús a cargo del cocinero Antonio Díaz Calvo, Restaurante Andarubel-Fragas do Eume.

13.00-13.30 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Show Casa Castelao

13.30-14.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Habelas Hailas vermout y vino

14.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS EN EL STAND DE ECONOMÍA SOCIAL DE GALICIA (pabellón 1 - stand Economía Social de Galicia)
▫ Sidras y zumos Cee Andaina Prosaude Mental Emprego S.L.
▫ Queso y requesón Productores del Campo de Capela, S. Coop. Galega
▫ Habas de Lourenzá Terras da Mariña, S. Coop. Galega
▫ Helados Coop. Agraria Provincial, S. Coop. Galega (Bico de Xeado)
▫ Repostería Cee Panificadora Mencer S.L.

17.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS EN EL STAND DE ECONOMÍA SOCIAL DE GALICIA (pabellón 1 - stand Economía Social de Galicia)
▫ Vinos D.O. Rías Baixas Bodegas Eidosela, S. Coop. Galega
▫ Queso y requesón Productores del Campo de Capela, S. Coop. Galega
▫ Habas de Lourenzá Terras da Mariña, S. Coop. Galega
▫ Helados Coop. Agraria Provincial, S. Coop. Galega (Bico de Xeado)
▫ Repostería Cee Panificadora Mencer S.L.

14.00-15.00 HDEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS SALIMAT ORGANIZADA POR CONSERVAS MARÍA TOLA (pabellón 1 - sala Showcooking Bar)

SHOWCOOKING DEGUSTACIÓN DE PULPO A LA MUGARDESA ORGANIZADA POR EL CONCELLO DE MUGARDOS (pabellón 2 - área de degustaciones)

14.00-16.00 HDEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Conservas, ffss y aperitivos
▫ Empanada
▫ Callos, hamburguesas y albóndigas Coren

15.00-20.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS DE EL CORTE INGLÉS (pabellón 1 - stand El Corte Inglés)

▫ Aguardientes Galegos do Miño Augadomiño
▫ Vinos Martín Códax
▫ Patatas fritas A Casa da Vella
▫ Galletas Mariñeiras

16.00-16.30 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Desayunos, dulces y lácteos varios
▫ Fruta cortada
▫ Conservas, ffss y aperitivos
▫ Empanada
▫ Sangría Alma - Martín Códax
▫ Habelas Hailas cremas y licores

16.00-17.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS SALIMAT (pabellón 1 - sala Showcooking Bar)

16.30-18.30 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Desayunos, dulces y lácteos varios
▫ Fruta cortada
▫ Conservas, ffss y aperitivos
▫ Degustación MMPP Bio
▫ Empanada
▫ Pescanova
▫ Show corte jamón Torre Núñez
▫ Sangría Alma - Martín Códax

17.00-20.00 H ACTIVIDADES PARA NIÑOS ORGANIZADAS POR VEGALSA EROSKI: VISITA DE LA PATRULLA CANINA, MINIONS, BOB ESPONJA, PIOLÍN Y SILVESTRE (pabellón 1 - stand Vegalsa Eroski)

17.00-19.00 H ACTIVIDADES PARA NIÑOS ORGANIZADAS POR GADIS: TALLER DE RADIO (pabellón 1 - stand Gadis)

17.00-18.00 H TALLERES DE MAQUILLAJE PARA NIÑOS, ORGANIZADOS POR VEGALSA EROSKI (pabellón 1 - stand Vegalsa Eroski)

CATA DE QUESOS ORGANIZADA POR HOXE S. COOP. GALEGA (pabellón 1 - stand Hoxe S. Coop. Galega)

18.00-18.30 H PRESENTACIÓN “GANADERÍA TRAS DO RÍO” (pabellón 1 - TapiRazas)

18.00-19.00 H CATAS Y DEGUSTACIONES DE PRODUCTOS DEL MAR DE GALICIA - CONSELLERÍA DO MAR (pabellón 1 - stand Consellería do Mar. Xunta de Galicia)

“ACUICULTURA DESCÚBREA: TROITA”

▫ Vinos DO Monterrei

Cocinero: Alejandro Iglesias, Restaurante Cabanas (Lalín, Pontevedra)

SHOWCOOKING SALIMAT A CARGO DE KETTY FRESNEDA, FINALISTA DE LA 6ª EDICIÓN DE MASTERCHEF (pabellón 1 - sala Showcooking Bar)

18.30-20.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Conservas, ffss y aperitivos
▫ Degustación MMPP Bio
▫ Empanada
▫ Show corte jamón Torre Núñez
▫ Showcooking Ind. Rivero
▫ Show clg y degustación
▫ Sangría Alma - Martín Códax
▫ Tortilla, chorizo y pimientos de Padrón

18.30-19.30 H CATA MARIDAJE DE QUESOS HOXE CON SIDRA ECOLÓGICA DE A ESTRADA: SIDRA CAMINO, SIDRA PEROJA Y SIDRA RIVELA (pabellón 1 - stand Hoxe S. Coop. Galega)

18.30-19.00 H PRESENTACIÓN “S. COOP. GALEGA TRES FUCIÑOS”. SHOWCOOKING CON FRAN SOTELINO Y DEGUSTACIÓN DE “DIFERENTES PREPARACIONES DE PORCO CELTA” (pabellón 1 - TapiRazas)

19.00-19.30 H PRESENTACIÓN “GRANXA AEIROÁ: SABORES Y AROMAS TRADICIONALES. PRODUCCIÓN ARTESANA, RESPETO Y ORGULLO POR LO NUESTRO” (pabellón 1 - TapiRazas)

19.30-20.00 H PRESENTACIÓN “CACHENAS DE SAN BREIXO: PLACER POR LO NATURAL” (pabellón 1 - TapiRazas)

19.30-20.30 H SHOWCOOKING SALIMAT ORGANIZADO POR LA ASOCIACIÓN COCIÑA OURENSE, A CARGO DEL COCINERO PEDRO PÉREZ, RESTAURANTE BACELO TABERNA VINARIA DE OURENSE (pabellón 1 - sala Showcooking Bar)

20.00-20.30 H PRESENTACIÓN “CHOUSA DO LEA”. DEGUSTACIÓN DE “HUEVO DE GALIÑA DE MOS SOBRE CREMOSO DE TUBÉRCULO Y RALLADURA DE HONGOS” (pabellón 1 - TapiRazas)

20.00-21.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Conservas, ffss y aperitivos
▫ Degustación MMPP Bio
▫ Empanada
▫ Tortilla, chorizo y pimientos de Padrón

20.30-21.00 H PRESENTACIÓN “PASTOS DO ENXILDE”. DEGUSTACIÓN DE “HAMBURGUESAS DE JAMÓN DE PORCO CELTA CON HARINA DE CASTAÑAS” (pabellón 1 - TapiRazas)

 

DOMINGO 9 DE JUNIO DE 2019

10.00-21.00 H ACTIVIDADES PARA NIÑOS ORGANIZADAS POR GADIS (pabellón 1 - stand Gadis)
▫ Hinchable para niños pequeños
▫ Talleres de artes plásticas
▫ Zona de baile

ACTIVIDADES PARA NIÑOS ORGANIZADAS POR DELEITE: “PISCINA DE BOLAS
DELEITE” (pabellón 1 - stand Deleite)

CARAVANA “ACT FOR FOOD” DE CARREFOUR (paseo central)

La caravana “Act For Food” es un proyecto educativo cuyo objetivo es enseñar hábitos saludables de alimentación especialmente a los jóvenes y las familias.

Se trata de un espacio expositivo itinerante donde interactuar a través de actividades lúdicas y participativas con un aula de cocina perfectamente equipada para que cocinar sea divertido, valorando en cada elaboración las características de los productos, su origen y su modo de producción.

El robot NAO dará la bienvenida a las personas que accedan a la caravana con consejos sobre alimentación saludable. Entre otras actividades destacan:

 Gafas de realidad virtual para dirigir una granja

 Juego para separar correctamente los residuos que se generan

 “Conecta cuatro” gigante ambientado en un huerto escolar, donde se pondrán a prueba los conocimientos sobre alimentación adquiridos

 Juego de Reciclaje que demostrará que cuidar el medio ambiente también puede ser divertido

El programa se completa con talleres relacionados con hábitos de vida saludables.
10.00-15.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS DE EL CORTE INGLÉS (pabellón 1 - stand El Corte Inglés)
▫ Repostería artesana Castanae
▫ Productos Coren
▫ Conservas Friscos
▫ Galletas Maruxas de Nata

10.00-11.30 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Desayunos, dulces y lácteos varios
▫ Tartas luisiadas
▫ Chocolatada
▫ Fruta cortada

11.00-14.30 H DEGUSTACIÓN DE EMPANADA “APETECE” ORGANIZADA POR VEGALSA EROSKI (pabellón 1 - stand Vegalsa Eroski)

11.30-13.00 H SHOWCOOKING TERNERA GALLEGA ORGANIZADO POR VEGALSA EROSKI (pabellón 1 - stand Vegalsa Eroski)

11.30-14.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Conservas, ffss y aperitivos
▫ Degustación MMPP Bio
▫ Empanada Lamastelle
▫ Show corte jamón Coren
▫ Campocapela

12.30 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS EN EL STAND DE ECONOMÍA SOCIAL DE GALICIA (pabellón 1 - stand Economía Social de Galicia)
▫ Sidras y zumos Cee Andaina Prosaude Mental Emprego S.L.
▫ Anchoas Eil Conservas Anaco S.L.
▫ Queso y requesón Cobideza, S. Coop. Galega (Dona Cobiña)
▫ Cremas, purés y untables Cee Freshcut S.L. (Galifresh)
▫ Requesón y miel Condado de Paradanta, S. Coop. Galega
▫ Bica de castañas Amarelante, S. Coop. Galega

13.00 H TAPIRAZAS (pabellón 1)
RESTAURANTE DE TAPAS CON PRODUCTOS DE LAS RAZAS AUTÓCTONAS GALLEGAS EN PELIGRO DE EXTINCIÓN: CACHENA, CALDELÁ, LIMIÁ, FRIEIRESA, VIANESA, CABRA GALEGA, OVELLA GALEGA Y GALIÑA DE MOS. Elaboración de menús a cargo del cocinero Antonio Díaz Calvo, Restaurante Andarubel-Fragas do Eume.

14.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS EN EL STAND DE ECONOMÍA SOCIAL DE GALICIA (pabellón 1 - stand Economía Social de Galicia)
▫ Vinos D.O. Rías Baixas Bodegas Eidosela, S. Coop. Galega
▫ Queso y requesón Productores del Campo de Capela, S. Coop. Galega
▫ Habas de Lourenzá Terras da Mariña, S. Coop. Galega
▫ Helados Coop. Agraria Provincial, S. Coop. Galega (Bico de Xeado)
▫ Repostería Cee Panificadora Mencer S.L.


12.00-13.00 HSHOWCOOKING SALIMAT A CARGO DEL COCINERO DEL GRUPO NOVE RAFAEL CENTENO, RESTAURANTE MARUJA LIMÓN DE VIGO (pabellón 1 - sala Showcooking Bar)

CATAS Y DEGUSTACIONES DE PRODUCTOS DEL MAR DE GALICIA - CONSELLERÍA DO MAR (pabellón 1 - stand Consellería do Mar. Xunta de Galicia)

BONITO DO NORTE: “AQUÍ FACÉMOLO BONITO”, colabora ABSA, Armadores de Burela

▫ Vinos DO Ribeira Sacra

Cocinero: Gerson Iglesias, Adega das Caldas (Ourense)

DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Vinos HGA: Regina Viarum y Altos de Torona

CATA DE QUESOS ORGANIZADA POR HOXE S. COOP. GALEGA (pabellón 1 -
stand Hoxe S. Coop. Galega)


13.00 H TAPIRAZAS (pabellón 1)
RESTAURANTE DE TAPAS CON PRODUCTOS DE LAS RAZAS AUTÓCTONAS GALLEGAS EN PELIGRO DE EXTINCIÓN: CACHENA, CALDELÁ, LIMIÁ, FRIEIRESA, VIANESA, CABRA GALEGA, OVELLA GALEGA Y GALIÑA DE MOS. Elaboración de menús a cargo del cocinero Antonio Díaz Calvo, Restaurante Andarubel-Fragas do Eume.

13.30-14.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Cata vermout Petroni

14.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS EN EL STAND DE ECONOMÍA SOCIAL DE GALICIA (pabellón 1 - stand Economía Social de Galicia)

▫ Vinos D.O. Rías Baixas
Bodegas Eidosela, S. Coop. Galega

▫ Queso y requesón
Productores del Campo de Capela, S. Coop. Galega

▫ Habas de Lourenzá
Terras da Mariña, S. Coop. Galega

▫ Helados
Coop. Agraria Provincial, S. Coop. Galega (Bico de Xeado)

▫ Repostería
Cee Panificadora Mencer S.L.


14.00-15.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS SALIMAT ORGANIZADA POR ADEGAS TERRA DE ASOREI Y SAT A PEMENTEIRA (pabellón 1 - sala Showcooking Bar)


14.00-16.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Conservas, ffss y aperitivos
▫ Empanada Lamastelle
▫ Callos, hamburguesas y albóndigas Coren


15.00-20.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS DE EL CORTE INGLÉS (pabellón 1 - stand El Corte Inglés)

▫ Aguardientes Galegos do Miño Augadomiño
▫ Vinos Martín Códax
▫ Patatas fritas A Casa da Vella
▫ Galletas Mariñeiras

16.00-17.00 H TALLER DE GALLETAS ORGANIZADO POR BURGANAS (pabellón 1 - sala Showcooking Bar)

16.30-18.30 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Desayunos, dulces y lácteos varios
▫ Tartas luisiadas
▫ Fruta cortada
▫ Conservas, ffss y aperitivos
▫ Degustación MMPP Bio
▫ Empanada Lamastelle
▫ Show corte jamón Coren

16.30-19.30 H DEGUSTACIÓN DE EMPANADA “APETECE” ORGANIZADA POR VEGALSA EROSKI (pabellón 1 - stand Vegalsa Eroski)

DEGUSTACIÓN DE ROSQUILLAS DE PONTEAREAS Y REPRESENTACIÓN DE LA “FESTA DO CORPUS CHRISTI” (pabellón 2 - área de degustaciones)


17.00-18.00 H ACTIVIDADES PARA NIÑOS ORGANIZADAS POR VEGALSA EROSKI: VISITA DE LA PATRULLA CANINA, MINIONS, BOB ESPONJA, PIOLÍN Y SILVESTRE (pabellón 1 - stand Vegalsa Eroski)

CATA DE QUESOS ORGANIZADA POR HOXE S. COOP. GALEGA (pabellón 1 - stand Hoxe S. Coop. Galega)

18.00-19.00 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS SALIMAT ORGANIZADA POR RON ABUELO (pabellón 1 - sala Showcooking Bar)

18.00-18.30 H DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS ORGANIZADA POR CARREFOUR (pabellón 1 - stand Carrefour)

▫ Campocapela
▫ Habelas Hailas